U Pančevu i DS u koaliciji sa SNS

Izvor: Mondo, 20.Jun.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pančevu i DS u koaliciji sa SNS

U Pančevu je danas formirana nova lokalna vlast u kojoj je Socijalističku partiju Srbije zamenila Demokratska stranka, saopštili su na konferenciji za novinare čelnici nove vladajuće većine.

Dogovor o tome postigunt je kasno sinoć, tako da će sada vlast činiti Srpska napredna stranka (SNS), DS, Ujedinjeni regioni Srbije (URS), Demokratska stranka Srbije (DSS), Liberalno demokratska partije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << (LDP) Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) i Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS).

"Do ove promene došlo je zbog toga što sa našim bivšim koalicionim parntertima iz SPS nismo mogli da postignemo dogovor o gradonačelništvu, a pretila je i blokada funkcionisanja lokalne samouprave", izjavio je Željko Sušet iz SNS.

Na današnoj vanredni sednici skupštine grada Pančeva biće izabran Pavle Radanov iz SNS.

Mediji su ovih dana pisali da je Radanov u javnosti postao poznat po patentu aparata za uvećanje penisa.

(Tanjug/MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.