U Lebanu došlo do smene u vrhu vlasti

Izvor: juGmedia, 24.Dec.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Lebanu došlo do smene u vrhu vlasti

LEBANE – Opštinu Lebane od danas vode samo kadrovi iz redova Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, jer je 17 od ukupno 31 odbornika smenilo predsednika opštine iz URS-a, a razvlašećni su i kadrovi DSS-a.

Za novog predsednika opštine izabran je lekar Goran Janjić iz SNS umesto Zorana Ilića iz >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << URS, a za novog predsednika Skupštine opštine lider lokalnog SPS-a Srđan Jović.

Jović je na tu funkiciju zamenio stranačkog kolegu Gojka Marjanovića, koji se protivio promeni vlasti.

Smenu je izvršilo 5 od 7 odbornika SNS i 6 od 7 odnornika SPS, uz pomoć 6 bivših i sadašnjih odbornika DS-a.

(Uskoro opširnije)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lebane: SNS i SPS izbacili iz koalicije URS i DSS

Izvor: Blic, 24.Dec.2013

Opštinu Lebane od danas vode samo kadrovi iz SNS i SPS, jer je 17 od 31 odbornika smenilo predsednika opštine iz URS, a razvlašećni su i kadrovi DSS. Novi predsednik opštine Lebane Dragan Janjić..Smenu je izvršilo pet od sedam odbornika SNS i šest od sedam odnornika SPS, uz pomoć šest bivših...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.