Radisavljević: Neću objaviti šta je rekao Vučić

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2012, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radisavljević: Neću objaviti šta je rekao Vučić

Tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević saopštio je danas da tužilaštvo neće objaviti informacije koje mu je dostavio zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić o kontaktima Luke Bojovića i visokog državog funkcionera 2008. godine u kafeu "Prive" u Beogradu.

Radisavljević je naveo da se Vučić u subotu, 3. marta, odazvao pozivu Tužilaštva za organizovani kriminal na razgovor u vezi sa Lukom Bojovićem, ali da su konkretni podaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << o sadržini razgovora i predstavljene informacije službena tajna.

Tužilac za organizovani kriminal je dodao da je Vučić "pojasnio" navode iz ranije dostavljenih informacija i da će one biti predmet daljih provera.

"Konkretni podaci o sadržini razgovora i prezentovane informacije predstavljaju službenu tajnu. Pored toga, njihovo javno saopštavanje bi moglo dovesti i do ugrožavanja bezbednosti pojedinih lica. Iz tih razgloga ih Tužilaštvo za organizovani kriminal za sada neće javno saopštavati, što je zahtevano i od Aleksandra Vučića", naveo je Radisavljević.

Vučić je ranije rekao da se Bojović 2008. godine u Beogradu sastao sa visokim državnim funkcionerom neposredno pre nego što je pobegao iz Srbije.

Zamenik predsednika SNS je Tužilaštvu za organizovani kriminal predao i dokumentaciju vezanu za taj događaj.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podsetio je da je Bojović iz Srbije otišao 2010. godine i upitao zašto bi neko upozoravao Bojovića da pobegne dve kasnije.

Bojović je optužen za više ubistava.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić pojasnio informaciju o sastanku Luke Bojovića i državnog funkcionera

Izvor: Blic, 05.Mar.2012

Zamenik predsednika Srpske napredne stranken Aleksandar Vučić razgovarao je u subotu sa specijalnim tužiocem Miljkom Radisavljevićem i pojasnio navode iz informacije koju je krajem prošlog meseca dostavio Tužilaštvu za organizovanin kriminal o kontaktima Luke Bojovića sa visokim državnim funkcionerom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.