Tražimo javno izvinjenje

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Apr.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražimo javno izvinjenje

Povodom konferencije koju je održala Demokratska stranka, već u subotu, 28. marta, saopštenjem se oglasio Želјko Sušec, narodni poslanik i poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, i u njemu naglasio da „očekuje izvinjenje” Zorana Jovanovića, pokrajinskog poslanika DS-a.

„Gradski odbor SNS-a moli članove DS-a u Pančevu da ne izlaze sa spekulacijama u javnost i tvrdnjama od, kako kažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << ’99 odsto’ da su grafiti koji su osvanuli u našem gradu i kojima se Bojan Pajtić dovodi u koalicionu vezu s radikalima ’delo aktivista SNS-a’, istovremeno optužujući nas za početak prlјave kampanje. Ukoliko neko nije siguran 100 odsto – sada i mi malo da se bavimo matematikom u politici – onda ne bi trebalo da istupa u javnosti i iznosi neistinite tvrdnje. Takođe, SNS u Pančevu nikada nije vodio prlјavu kampanju, za razliku od DS-a, čega se građani i sećaju – izbora 2012. godine i skandaloznih TV spotova protiv Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke”, navodi se u saopštenju.

„Odgovorno odbacujemo optužbe da SNS stoji iza pisanja grafita i tražimo javno izvinjenje. S druge strane, primetili smo da predsednik DS-a, gospodin Bogatinčević, poziva nadležne organe da istraže ko stoji iza grafita, ali ne možemo da se setimo da su tako agilni bili kada je nekoliko puta oskrnavlјena državna zastava ispred SNS-a u Pančevu”, navodi se u saopštenju.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.