Toma i Vučić obnavljaju crkvu srušenu u Oluji

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2012, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma i Vučić obnavljaju crkvu srušenu u "Oluji"

Delegacija Srpske napredne stranke (SNS) na čelu sa zamenikom predsednika Aleksandrom Vučićem razgovarala je danas sa Srbima u više srpskih mesta u Hrvatskoj, između ostalog i o tome na koji način Srbija može ekonomski da im pomogne, saopšteno je iz SNS-a.

Zvaničnici SNS-a uručili Srbima iz tog područja i humanitarnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pomoć namenjenu obnovi uništene crkve u selu Smokvić, navodi se u saopštenju stranke.

"SNS će nakon pobede na izborima 6. maja podsticati ekonomski razvoj krajeva u kojima žive Srbi, van Srbije, povećaće izvoz domaćih proizvoda u Hrvatsku, smanjiće spoljnotrgovinski deficit i voditi više računa o ekonomskoj razmeni sa krajevima u kojima živi srpsko stanovništvo", rečeno je tokom posete Srbima.

Delegacija SNS-a posetila je Smoković i uručila donaciju koju su prikupili Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić sa prijateljima, za izgradnju srpske pravoslavne crkve u tom mestu na temeljima stare, koja je spaljena tokom akcije "Oluja".

Takođe, delegacija SNS posetila je i manastir Krku, gde su razgovarali sa vladikom dalmatinskim Fotijem. Poseta je upriličena povodom Uskršnjih praznika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.