Tim SNS-a za Beograd kad krene kampanja

Izvor: Studio B, 29.Jan.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim SNS-a za Beograd kad krene kampanja

SNS će predstaviti tim za Beograd kada zvanično bude krenula predizborna kampanja, izjavila je danas potpredsednica te stranke Zorana Mihajlović.

Odgovarajući na pitanje novinara ko je kandidat SNS za gradonačelnika Beograda, Mihajlović je rekla da se glasa za listu i da se još ne zna ko će biti prvi na listi naprednjaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
SNS sprema tim koji posle izbora može da vodi Beograd, rekla je ona novinarima u Privrednoj komori Srbije.

Odgovarajući na novinarsko pitanje kako to da SNS već mesecima najavljuje tim za Beograd, koji se još ne zna, Mihajlović je rekla da je ta partija objasnila razlog zašto nije saopštila imena ljudi sa liste, jer bi, kako je rekla, "odmah počeo problem sa tim ljudima i o njima bi se pisalo na razne načine".

Hajde da sačekamo početak kampanje. Kada budemo krenuli u kampanju, tada ćemo predstaviti naš tim, ponovila je potpredsednica SNS.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.