Svi odbornici DS-a u Kanjiži prešli u SNS

Izvor: Akter, 19.Feb.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi odbornici DS-a u Kanjiži prešli u SNS

Odbornička grupa demokratske stranke u Kanjiži od danas više ne postoji, pošto su četiri odbornika te strake danas potpisala pristupnicu SNS-u, a potom osnovali i poseban odbornički klub "Za naprednu Kanjižu"

Nova odbornička grupa će, kako je javila Syti TV Subotica, nastaviti rad sa nezavisnom odborničkom grupom Saveza vojvođanskih Mađara.

Šef odborničke grupe "Za naprednu Kanjižu" >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Nikola Radonjić je za tu televiziju izjavio da oni podržavaju rad Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića zato što je to najbolje za Kanjižu i sve njene građane.

"Mi želimo da drzavotvornu politiku Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem što više približimo građanima Kanjiže, jer je to budućnost u koju verujemo", rekao je Nikolić.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Svi odbornici DS-a u Kanjiži prešli u SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2016

Odbornička grupa Demokratske stranke u Kanjiži od danas više ne postoji pošto je četiri odbornika te strake danas potpisalo pristupnicu SNS-u, a potom su osnovali i poseban odbornički klub "Za naprednu Kanjižu"...Nova odbornička grupa će, kako je javila Syti TV Subotica, nastaviti rad sa nezavisnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.