Stranačka polemika o oporezivanju Novosađana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stranačka polemika o oporezivanju Novosađana

Novosadski odbor Demokratske stranke (DS) ocenio je danas da gradska vlast u Novom Sadu na čelu sa Srpskom naprednom strankom (SNS) najnovijim povećanjem poreza na imovinu želi da "pokrpi rupe u budžetu grada na račun Novosađana". Gradski odbor Srpske napredne stranke je odbacio ove optužbe uz ocenu da su takve tvrdnje samo želja DS-a da se vrati na vlast.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nastavljene međusobne optužbe novosadskih DS i SNS

Izvor: Blic, 08.Feb.2014

Gradski odbor DS u Novom Sadu optužio je danas gradsku vlast, koju predvodi SNS, da povećanjem poreza na imovinu “ponovo udara na džepove građana”, dok novosadski naprednjaci ističu da demokrate “ponovo obmanjuje” Novosađane u nameri da vrate na vlast svoje “korumpirane funkcionere”...U saopštenju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.