Izvor: BujanovackiGlas.info, 19.Mar.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Neću da licitiram o koalicijama

Dragan Stevanović, glavni čovek SNS za naš region, nije želeo da govori o tome da li je izvesna postizborna saradnja naprednjaka i PDD kao što su objavile Bujanovačke, ali je naglasio da je njegova stranka spremna da preuzme svaku vrstu odgovornosti  BUJANOVAC, 19. mart 2016. – Ne bih da licitiram o mogućim partnerima posle lokalnih izbora – rekao je danas u Bujanovcu Dragan Stevanović, glavni naprednjak juga Srbije.
On je na pitanje Bujanovačkih da li je u našem >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << gradu moguća postizborna koalicija SNS i Partije za demokratsko delovanje (PDD) Rize Halimija, kao što se to slučaj u Medveđi, kazao da će se o tome razgovarati posle izbora 24. aprila.
–Ne mogu sada da govorim o tome, ali ono što mogu da kažem je da smo spremni da preuzmemo svaku vrstu odgovornosti u vlasti – kazao je Stevanović.
Podestimo, Bujanovačke su, pozivajući se na više izvora iz obe partije, najavile kao veoma izglednu postizbornu saradnju SNS i stranaka okupljenih oko nje sa PDD, O ČEMU MOŽETE ČITATI OVDE.
Stevanović je dodao da SNS verovatno ne može sama da osvoji vlast u Bujanovcu, ali je naglasio da je “veoma važno” da se srpski glasovi ne rasipaju.
-Nezavisno od mogućih koalicija, došlo je vreme za ekonomski i razvoj infrastrukture u Bujanovcu – rekao je Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede.
Srpske stranke u Bujanovcu na izbore će izaći na četiri liste: Koalicija okupljena oko SNS, Stojanča Arsić sa SDPS i SDS, zatim JS, SPS i SPO i DS koja u Bujanovcu ima samo povereništvo.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.