Štetočine, lažovi i prevaranti

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Maj.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štetočine, lažovi i prevaranti

„Građani Vojvodine apsolutno ne treba da imaju sumnju da je Vlada Srbije štetočinska, lažovska i prevarantska. Primeri gašenja Razvojne banke Vojvodine, u čijem je poslovanju bilo nepravilnosti, ali ne takve da se 600 lјudi ostavi bez posla, protivzakonita prodaja najplodnije vojvođanske zemlјe ispod cene i konstantno zakidanje transfera novca u vojvođanski budžet pokazuju koliko je SNS-u stalo do Vojvodine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Otimanje ’Elektrovojvodine’, pod maskom reorganizacije EPS-a, prelilo je čašu nezadovolјstva i pokazalo da je ova vlast samo kontinuitet politike iz devedesetih godina, kada je Vojvodina devastirana i oplјačkana”, kaže se u saopštenju Nove stranke.

Ova partija predlaže da buduća jedinstvena „EPS Distribucija” bude zasnovana na „Elektrovojvodini” kao njenom najbolјem delu i da ima sedište u Novom Sadu. Ukoliko se to ne dogodi, trebalo bi da svima bude jasno da je „vladajućoj kliki jedino važno da osvoji Vojvodinu, ukine autonomiju i oplјačka sve što je preostalo od njenih resursa”, smatra Nova stranka.

Z. Sp.
Pogledaj vesti o: EPS

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.