Stefanović pozvao Zemunce da podrže SNS

Izvor: Studio B, 22.Maj.2013, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović pozvao Zemunce da podrže SNS

Izlaskom na izbore građani Zemuna će, ukoliko podrže naprednjake, pokazati da podržavaju i politiku kojom se njihov novac troši na njih, a ne na privilegije različitih funkcionera, poručio građanima predsednik Glavnog odbora SNS-a Nebojša Stefanović.

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović pozvao je građane Zemuna da izađu na lokalne izbore zakazane za 2. jun i podrže SNS i politiku njenog lidera Aleksandra Vučića, koja podrazumeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << borbu protiv korupcije i kriminala.

Stefanović, koji je i predsednik beogradskog odbora SNS-a, istakao je da će izlaskom na izbore građani Zemuna, ukoliko podrže naprednjake, pokazati da podržavaju i politiku kojom se njihov novac troši na njih, a ne na privilegije različitih funkcionera.

"Ako želite da kriminalci budu u zatvorima morate izaći na izbore. Ako ostanete kući 2. juna i kriminalci će ostati kod kuće", rekao je Stefanović prilikom obilaska radova na izgradnji vodovodne mreže u naselju Ugrinovci.

Izlaskom na izbore, ocenio je Stefanović, građani će pomoći da se pošalje jasan politički signal da je politika borbe protiv korupcije koju vodi SNS ispravna i da vodi boljitku cele zemlje.

On je ocenio i da lokalni izbori u Zemunu u velikoj meri prevazilaze značaj lokalnih izbora.

Kako je istakao, opštinska vlast u zemunu predvođena SNS-om u prethodne četiri godine je snažno i ozbiljno radila i pokazala kako se domaćinski upravlja jednom opštinom.

"Uradili su mnogo toga, posebno imajući u vidu da su njihovi budžetski prihodi bili krajnje skromni, ali pokazali su da umeju da zasuču rukave i obraduju sve građane u svojoj opštini", rekao je Stefranović, i istakao da se naprednjaci trude da bez obzira na sve poteškoće pokažu da je briga o ljudima jedan od prioriteta SNS.

Predsednik opštine Zemun Branislav Prostran najavio je da će opštinske vlasti uraditi još mnogo poslova u prigradskim delovima zemuna.

"Ne smemo da dozvolimo da građani gaze blato jer gradska vlast nema razumevanja za potrebe građana Zemuna", rekao je Prostran, i dodao da će u narednom periodu sa beogradskim odborom SNS pokrenuti peticiju kako bi se opštinama obezbedile veće nadležnosti.

On je rekao da se opštinska vlast u Zemunu u prethodne četiri godine ponašala domaćinski prema sredstvima građana i da u tom periodu nije potpisan "nijedan kafanski račun, nisu uzimane avionske karte , niti je na bilo koji drugi način rasipan novac".

Stefanović i Prostran su obišli u Ugrinovcima radove na izgradnji vodovodne mreže i nasipanju ulica.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.