Stefanović: Sve što je dogovoreno biće sprovedeno

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Sve što je dogovoreno biće sprovedeno

- Iako se dogovoreno sa Prištinom sprovodi otežano, vlada Srbije je spremna da sve što je dogovoreno sprovede do kraja, izjavio je šef pregovaračkog tima Beograda u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović.

Iako se dogovoreno sprovodi otežano i ne u punoj meri, "vlada će u svakom slučaju sve sporazume postignute sa Prištinom sprovesti do kraja, to je naša obaveza", rekao je Stefanović u Ćupriji na predizbornom štandu Demokratske stranke.

"Od gospođe Jorgovanke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tabaković, potpredsednice SNS smo neki dan ponovo čuli da oni ne znaju šta se pregovaralo i dogovaralo u Briselu. Sve pregovarano je javno predstavljeno Skupštini Srbije i tako će biti i u buduće", kazao je Stefanović.

"Mislim da se dijalog odvija u izuzetno teškim uslovima. Mi nećemo priznati nazavisnost Kosova, a Priština je ta koja jednostrano stalno zloupotrebljava i pokušava da isprovocira, pre svega Srbe na severu Kosova i Metohije, opstruiše sporazum i to mora da prestane", istakao je on.

Oni koji misle da je kosovska politika uzvikivanje parola u Kosovskoj Mitrovici, oni neće tim ljudima doneti bolji život, već će im samo da prodaju lažne parole i lažni patriotizam, ukazao je Stefanović.

Povezane vesti: Stefanović: Beograd spreman za nastavak dijaloga sa Prištinom Stefanović: Organi lokalne samouprave će opstati Stefanović: Izjava Nikolića štetna po državne interese Stefanović: Vlada nije postavila barikade na KiM Martinović: Ako pobedi SRS prekid svih evrointegracija i dijaloga s Prištinom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.