Stefanović: Spreman sam na saradnju

Izvor: B92, 22.Jul.2012, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Spreman sam na saradnju

Beograd -- Kandidat SNS za predsednika Skupštine Nebojša Stefanović kaže je spreman na saradnju sa svim poslaničkim grupama u cilju unapređenja rada skupštine.

On je takođe izrazio uverenje da će parlament u narednom periodu biti "istinski bastion demokratije".

"Izuzetno sam ponosan na činjenicu da sam kandidat za mesto predsednika parlamenta, a svestan sam tereta odgovornosti koji ta kandidatura >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nosi", rekao je Stefanović Tanjugu posle sednice Glavnog odbora SNS.

"Ono što svakako nameravam to je da sa ozbiljnim timom ljudi koji će raditi u skupštini, ne odvajajući nikoga po političkoj pripadnosti, uključujući i poslanike opozicije, radimo na ozbiljnom i odgovornom zadatku da parlament bude istinski bastion demokratije, ozbiljan kontrolor rada vlade, a pre svega trošenja novca, i da bude otvoren za sve" rekao je Stefanović.

On je precizirao da - kada kaže da će parlament biti otvoren za sve - misli na to da će učiniti sve da svi građani Srbnije imaju potpuni uvid u rad parlamenta, od toga šta se dešava u skupštinskim odborima, preko zasedanja plenuma, do najsitnijih detalja iz rada skupštine.

"Nadam se da ćemo ugled Narodne skupštine podići u naredne četiri godine i da će građani imati puno poverenje u najvišu zakonodavnu instituciju zemlje", kaže Stefanović i obećava da će sa svojim saradnicima raditi "od jutra do mraka".

"Spreman sam da se konsultujem za sve odluke sa svim predstavnicima poslaničkih grupa , spreman da sa njima razgovaram kako da unapredimo parlament i kako da donesemo najbolja moguća zakonska rešenja" poručio je Stefanović. Kandidat za generalnog sekretara Skupštine Srbije je Jana Ljubičić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.