Stefanović: Očekujem ubedljivu pobedu SNS-a u Zemunu

Izvor: Press, 30.Maj.2013, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Očekujem ubedljivu pobedu SNS-a u Zemunu

Stefanović je u Jutarnjem programu TV Pink istakao da rezultati istraživanja pokazuju da popularnost stranke premašuje 40 odsto podrške građana, što se pokazalo na lokalnim izborima u Kosjeriću i da će se potvrditi i u Zemunu.

Stefanović je rekao da se SNS bori za ideju normalne zdrave Srbije, koja je protiv korupcije i kriminala, koja želi reforme i u Evropu. 

On je ocenio da je u Zemunu puno urađeno u oblasti infrastrukture, da su urađena obaloutvrda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << veliki broj kanala za navodnjavanje, vodovod i kanalizacija.

"Mi sada radimo, recimo, spajanje puta između Zemuna i Stare Pazove", kazao je Stefanović.

Stefanović je rekao da SNS očekuje da se izvrši decentralizacija beogradskih opština, što znači da se i građani, ali opštine, više pitaju o onome što se radi na njihovoj teritoriji.

Upitan o saradnji između opštine Zemun i grada Beograda, Stefanović je odgovorio da postoji jedna vrsta nesaglasja između načina kako vlast obavljaju DS i SNS.

Budžeti u opštinama, u kojima je SNS su relativno mali, odnosno najmanje 20 odsto manji, nego u opštinama gde su neke druge stranke.

On je istakao da se ne može gradu veličine Beograda centralno voditi upravljanje gradom, jer građani koji žive u Batajnici, Busijama, Ugrinovcima i u bilo kom drugom delu Zemuna žele brzo i efikasno rešavanje problema.

Stefanović je rekao da je i proces legalizacije objekata zastao zbog toga što su problemi prebačeni u grad i da je "grad zakočio ogroman broj predmeta".

On je najavio da će SNS, ako pobedi na izborima, u Zemunu nastaviti borbu za građane, ističući da vlasti na nivou Beograda najviše nedostaje vizija.

Stefanović je rekao da je njegova stranka kao opozicija na nivou grada predložila izmene statuta grada i da očekuje da će danas na sednici Skupštine Beograda deo tih izmena biti usvojen.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.