Stefanović: Građani biraju između Vučića i Miškovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2014, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Građani biraju između Vučića i Miškovića

Namera Srpske napredne stranke jeste da vodi pozitivnu kampanju za parlamentarne izbore, ali moramo i da upozorimo građane na opasnosti koje im se spremaju, a najveća je ta da će građani birati između vlade koja će sprovoditi dubinske reforme i borbu protiv korupcije, na čijem će čelu biti Aleksandar Vučić, i vlade čiji bi suštinski stožer okupljanja bio Miroslav Mišković, izjavio je danas potpredsednik SNS Nebojša Stefanović za Radio-televiziju Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Birate između Vučićeve i Miškovićeve vlade"

Izvor: Mondo, 12.Feb.2014

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović kaže da će građani birati između vlade koja će sprovoditi dubinske reforme, na..

Nastavak na Mondo...

Nikolić: Tadiću nije mesto u Vučićevoj vladi

Izvor: Blic, 13.Feb.2014, 11:40

Beograd - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je, iako je teoretski moguće, nezamislivo da njegov prethodnik na toj funkciji Boris Tadić, koji sada ide na izbore sa svojom listom, bude u Vladi koju bi formirao lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić...- Nisam siguran...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.