Stefanović: Budite strpljivi, uskoro će Vučić...

Izvor: B92, 07.Avg.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Budite strpljivi, uskoro će Vučić...

Mandatar Aleksandar Vučić uskoro će saopštiti imena ministara, izjavio je funkcioner SNS i ministar unutrašnjih poslova u tehničkoj vladi Nebojša Stefanović.

“Premijer će u narednom periodu, vrlo brzo, obznaniti imena svih onih koje predlaže da budu u sastavu nove vlade. Mislim da nema potrebe da se ljudi previše uzbuđuju”, rekao je Stefanović.

Stefanović je rekao da očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će se u narednih par dana “sve razviti”, dodajući da zakonski rokovi nisu probijeni.

“Budite strpljivi”, rekao je Stefanović novinarima na graničnom prelazu Gradina, upitan da komentariše formiranje vlade.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović o izjavi hrvatskog kolege: Ne mogu da verujem

Izvor: B92, 07.Avg.2016

Ministar unutrasnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su se istoričari odavno izjasnili prema ustaškim pozdravima i takvoj ideologiji...On je primetio da hrvatsko društvo i država treba jasnije da se odrede prema zločinima...“Neka pitaju centre, poput Centra Simon Vizental, šta imaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.