Stav Manojlovića o Labovićki nije stav stranke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2015, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stav Manojlovića o Labovićki nije stav stranke

Srpska napredna stranka ogradila se od stava svog člana Ivana Manojlovića, koji je novinarku B92 Zlatiju Labović optuzio da je bila "instruisana da isporovocira ministra".

Izjava Ivana Manojlovića o Zlatiji Labović i njenoj medijskoj kući B92 ne predstavlja stav Srpske napredne stranke, koja se od takvog stava ograđuje, navodi se u saopštenju SNS.

SNS, naprotiv, smatra da se potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stranke Bratislav Gašić na nedoličan i nepristojan način obratio novinarki Labović, zbog čega su pozdravili njegovo javno izvinjenje.

Ranije, na sajtu kruševačkih naprednjaka u njihovo se ime obratio Ivan Manojlović, koji je, kao član Saveta za informisanje Gradskog odbora SNS Kruševca, izjavio da "fabrikovane laži" imaju za cilj destabilizaciju države.

"Gašić nije upotrebio ni pogrdne reči, ni psovku. Nije čak upotrebio ni reč 'mrzim' već 'volim'. I on je čovek od krvi i mesa. Izvinio joj se kao da je u najmanju ruku on rekao novinarki da klekne. Kao da ona svojim položajem nije sama ponizila profesiju", naveo je kruševački naprednjak.

U obraćanju Manojlovića navodi se i da Gašić često komunicira sa novinarima, pa da se tako "prirodno javlja veza, prijateljstvo ili jednostavno poznanstvo, koje daje za pravo da se u nezvaničnoj komunikaciji našalimo".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.