Stanari na Voždovcu izvršili građansko hapšenje aktivista SNS, među njima bio i Relja Ognjenović (VIDEO)

Izvor: Danas, 15.Mar.2024, 12:32

Stanari na Voždovcu izvršili građansko hapšenje aktivista SNS, među njima bio i Relja Ognjenović (VIDEO)

Stanari jedne voždovačke zgrade izvršili su građansko hapšenje aktivista Srpske napredne stranke koji su imali spiskove s podacima stanara, rekao je za SRBIN.info jedan od stanara Davor Kalajžić, diplomata i član udruženja „pokret Moba“.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanari zadržali direktora PIO Fonda: Sprečena kampanja od vrata do vrata (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Mar.2024

Stanari jedne zgrade u Vojvode Stepe u Beogradu zadržali su u holu direktora PIO Fonda Relju Ognjenovića i aktiviste Srpske napredne stranke, koji su sa spiskom sa ličnim podacima stanara išli od vrata do vrata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Rodoljub Šabić za Danas objašnjava: Šta je građansko hapšenje i da li je povređena procedura u slučaju građanskog hapšenja SNS aktivista?

Izvor: Danas, 15.Mar.2024

Advokat Rodoljub Šabić, povodom sinoćnog građanskog hapšenja SNS aktivista od strane stanara jedne voždovačke zgrade, navodi za Danas da izgleda da će za nadležne "biti prihvatljivo "objašnjenje" da su lični podaci "prikupljeni na stranačkim skupovima i akcijama" a nisu nezakonito dobijeni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.