Izvor: BujanovackiGlas.info, 06.Mar.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski političari pozdravljaju posetu Nišanija

BUJANOVAC, 6. mart 2017. – Politički predstavnici Srba u Bujanovcu pozdravljaju posetu opštini Bujara Nišanija, predsednika Albanije, prenosi portal Titulli.
Nenad Mitrović, šef lokalnog odbora SNS kaže da je dobro što će Nišani moći da vidi kako ovde žive njegovi sunarodnici i da Srbija poštuje prava manjina.
On je dodao da predstavnike Srba niko nije pozvao da prisustvuju Nišanijevoj poseti.
Dragoljub Filipović, predsednik SPS u Preševu, izjavio je za Titulli >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << da će ova poseta predstavljati „podsticaj za albansko stanovništvo.
Bujar Nišani će Bujanovac i Preševo posetiti 7. marta a svečani doček albanskog predsednika je u podne u centru Bujanovca.
Mediji su ranije objavili izjavu Nebojše Stefanovića, ministra policije koji je rekao da ne očekuje nikakve tenzije tokom ovog događaja, naglasivši da se u Srbiji svi „gosti osećaju dobrodošlim“.
 
 
 
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Bujara Nišanija u Bujanovcu dočekuju bilbordi sa natpisom dobrodošlice

Izvor: Beta, 06.Mar.2017

Opštine Bujanovac i Preševo ubrzano se pripremaju za posetu predsednika Albanije Bujara Nišanija, koja je najavljena za utorak 7. mart, i koju albanski politički predstavnici iz tih opština ocenjuju kao istorijsku.Za doček albanskog predsednika u Bujanovcu su na više mesta postavljeni i bilbordi...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.