Srbijom niko neće da upravlja do njen narod!

Izvor: Mondo, 26.Mar.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbijom niko neće da upravlja do njen narod!

U Leskovcu je počela predizborna konvencija Srpske napredne stranke u prisustvu lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Foto: screen shot/www.sns.org.rs

Gradonačelnik Goran Cvetanović je pozvao građane da glasaju za program SNS, odnosno za evropsku Srbiju i Srbiju razvoja i napretka.

Konvencija je počela višeminutnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << skandiranjem "Aco, Srbine".

Ministar Velja Ilić je rekao da su svi došli da pozdrave onog koji je jedini sposoban da sve ujedini s ciljem da Srbiji bude bolje.

"A to je sadašnji premijer i budući premijer Aleksandar Vučić", rekao je Ilić.

Vučić je izjavio da je lista nazvana "Srbija pobeđuje" i da to nije lista SNS, ni Rasimovog SDPS-a, ni PUPS-a, ni Nove Srbije, ni SPO-a...

"To je lista koju smo pravili da bi narod u Srbiji imao svoju listu. To je smisao naše politike", rekao je Vučić.

"Velja i Goran su rekli  “Laka je pobeda, pobedićemo sigurno”. Nije ni lako, a nije uopšte ni sigurno. Oni koji bi Srbiju da vrate u prošlost, bez obzira na to šta jedni o drugima govore, će za samo 24 sata da se ujedine, njih ujedinjuje mržnja…. oni mogu da naprave većinu. Ovo je borba za budućnost i borba u kojoj svi moraju da daju sve od sebe, da bi obezbedili bolju i drugaciju budućnost za našu decu", rekao je lider SNS.

"Onako kako su vaši tajkuni upravljali više nikad niko neće upravljati Srbije, ovo je zemlja koja brine za budućnost",  poručio je opoziciji.

"Srbijom niko drugi neće da upravlja, osim njenog naroda. Srbija je na evropskom putu, hoćemo da pripadamo demokratskom i uređenom tipu drustva. Mi jedini nismo uveli sankcije Ruskoj Federaciji, jer mi imamo svoju politiku. I kada nas iu regiona napadnu, znam da bi voleli da im uzvratim, ali bolje je da prećutite i da se oni kaju zbog svojih teških reci", istakao je Vučić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(FOTO) VUČIĆ NA MITINGU: Leskovački naprednjaci lideru stranke skandirali Aco, Srbine!

Izvor: Kurir, 26.Mar.2016

LESKOVAC - U Leskovcu je počela predizborna konvencija Srpske napredne stranke u prisustvu šefa naprednjaka Aleksandra Vučića...Gradonačelnik Goran Cvetanović je pozvao građane da glasaju za program SNS, odnosno za evropsku Srbiju i Srbiju razvoja i napretka. Konvencija je počela višeminutnim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.