Socijalistima deo kolača nakon ulaska u vranjsku vlast

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2018, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalistima "deo kolača" nakon ulaska u vranjsku vlast

Kadrovi vranjskog SPS-a preuzeće funkcije koje su im pripale nakon koalicionog sporazuma sa naprednjacima, a prema rečima predsednika SPS-a Zorana Antića, oni će dobiti mesto pomoćnika gradonačelnika, 3 većnika i 3 direktora i poziciju zamenika načelnika Gradske uprave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Skupština izabrala nove većnike

Izvor: juGmedia, 25.Jan.2018, 13:35

Na današnjoj održanoj sednici Skupštine grada Vranja, sa 50 osvojenih glasova Nebojša Zupančić je novi većnik u oblasti privrede, ekonomije i preduzetništva, a Dejan Ivanović je sa 49 glasova izabran za novog člana Gradskog veća za nacionalne manjine, etničke zajednice i nevladine organizacije...Zupančić...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.