Sednica Predsedništva SNS-a

Izvor: RTS, 11.Sep.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica Predsedništva SNS-a

Počela sednica Predsedništva Srpske napredne stranke u sedištu te partije u Beogradu.
Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović mogao bi da zatraži raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, javlja izveštač RTS-a.

Jedna od tema sednice Predsedništva biće i objavljeni snimci sastanaka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ministra Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića (Miše Banane), posle čega pojedini funkcioneri SNS-a traže da se preispita saradnja sa socijalistima. 
Nebojša Stefanović je ranije najavio da će na sednici Predsedništva zatražiti da se stranka jasno opredeli kojim putem će Srbija ići.
"Tražiću jasnu poruku koja će opredeliti da li će Srbija ići putem koji verujem da podržava većina građana Srbije, a koji predstavlja premijer Aleksandar Vučić ili možda građani imaju neki drugi put... Koji će biti modeli, da li će biti novih izbora, to je na premijeru da odluči", rekao je Stefanović.
Dodao je da će se na tom stranačkom organu razgovarati o svim modelima koji su mogući.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.