Savetnici bivši strani premijeri

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2013, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Savetnici bivši strani premijeri"

Potpredsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da će konačnu odluku o kadrovskim rešenjima u Vladi Srbije njegova stranka doneti na sednici svog Glavnog odbora u nedelju.

Vučić je novinarima u Vladi Srbije rekao da će više informacija biti u petak ili subotu, ali nije želeo da otkrije imena kandidata za nove ministre. Najavio je da će među savetnicima ministara >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti strani stručnjaci, čak i bivši premijeri razvijenih zemalja.

Na pitanje da li će direktor BIA Nebojša Rodić postati ministar odbrane, Vučić je kazao da je tačno da je on jedan od kandidata, da je dobro radio svoj posao, odnosno da je povećao efikasnost službe koju vodi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Među savetnicima i bivši premijeri razvijenih zemalja

Izvor: Večernje novosti, 20.Avg.2013

BEOGRAD - Vicepremijer i lider SNS-a Aleksandar Vučić najavio je da će posle rekonstrukcije Vlade u srpskoj administraciji biti mnogo značajnih imena iz sveta, stručnjaka iz oblasti finansija, privrede, poljoprivrede, politike i evropskih integracija, čak i bivši premijeri razvijenih zemalja,...

Nastavak na Večernje novosti...

Sitan plen u velikoj trgovini

Izvor: Danas, 20.Avg.2013

Rekonstrukcija Vlade Srbije ušla je u poslednju fazu, a prema najavama iz Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije imena novih ministara biće poznata narednih dana. O kadrovskim rešenjima u Nemanjinoj 11 nagađa se već sedmicama, ali dok svi bruje kome će pripasti privreda, finansije,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.