Saradnja SNS sa akcionarima Beka i Energoprojekta (VIDEO)

Izvor: S media, 02.Apr.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja SNS sa akcionarima "Beka" i "Energoprojekta" (VIDEO)

Srpska napredna stranka i mali akcionari firmi "Beko" i "Energoprojekt" potpisali su danas sporazum o saradnji i uzajamnoj pomoći, rekao je zamenik predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić.

Vučić je istakao da je ključni zadatak SNS u kampanji predstavljanje planova te stranke, kako bi građanima objasnili kako će, ukoliko osvoje vlast, zaposliti Srbiju i povećati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << broj radnih mesta i životni standard:

- U skladu sa tim je i naša briga da pomognemo radnicima koji su ostali bez posla i koji su izgubili sve u postupcima i posle privatizacionionih postupaka, kada su preduzeća ušla u stečaj, rekao je Vučić.

Tadić: PKB treba da bude model za proizvodnju (VIDEO)

Drašković: "Preokret" najbrže vodi Srbiju u Evropu

Mrkonjić: Čekam orden od Tadića

Aleksandar Vučić naglašava da je poštovanje zakona preduslov da se u Srbiji poštuju institucije, kao i da se sprovedu ekonomske i političke reforme.

Predsednik malih akcionara "Energoprojekta" Zoran Simić naveo je da su se akcionari tog preduzeća obratili za pomoć svim poslaničkim klubovima u Skupštini Srbije, ali da su jedini odgovor dobili od SNS.

Slobodan Popović je u ime akcionara "Beka" naveo da su se ti akcionari takođe obratili svim nadležnim organima, kao i ministarstvu ekonomije, ali nisu dobili odgovor od njih za rešenje svojih problema.

"Udruženje akcionara je vlasnik 60 odsto akcija kompanije 'Beko', a država 40 odsto", rekao je Popović i dodao da stečajni upravnik nije ispunio obećanja data akcionarima.

(S media)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugovor o saradnji SNS sa akcionarima Beka i Energoprojekta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2012

BEOGRAD -..Srpska napredna stranka i mali akcionari firmi "Beko" i "Energoprojekt" potpisali su danas sporazum o saradnji i uzajamnoj pomoći, rekao je zamenik predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić...Vučić je, na konferenciji za novinare, naveo da će ključni zadatak SNS u kampanji biti predstavljanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mali akcionari „Beko“ i „Energoprojekt“ stali uz SNS

Izvor: BKTV News, 02.Apr.2012

Srpska napredna stranka i mali akcionari firmi „Beko“ i „Energoprojekt“ potpisali su juče sporazum o saradnji i uzajamnoj pomoći, kojim udruženja malih akcionara ovih firmi pružaju podršku SNS-u i koaliciji „Pokrenimo Srbiju“.. Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS-a, rekao je...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.