Sajt Peščanika se ugasio prirodnim putem

Izvor: Njuz.net, 02.Jun.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajt Peščanika se ugasio prirodnim putem

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

BEOGRAD, 2. jun 2014, (Njuz) – Iako je tokom jučerašnjih dana bilo indicija da je sajt Peščanika oboren zbog teksta o plagijatu doktorske disertacije ministra policija Nebojše Stefanovića, redakcija Njuza došla je do informacija da se sajt Peščanika ugasio prirodnim putem.
Vođa internet tima Srpske napredne stranke Simo Čulić izjavio je da su građani počeli da šire neproverene glasine po društvenim mrežama čim su videli da ne radi sajt Peščanika.
- Neki sajtovi su bili oboreni proteklih nedelja, ali sajt Peščanika je pao prirodnim putem, dok se neki sajtovi još uvek vode kao nestali – izjavio je Čulić -Koliko sajtova u Srbiji padne prirodnim putem na dnevnom nivou, ovo nije ništa novo – pita se Čulić.
Njegov kolega Slaviša Mićanović izjavio je da postoje jasna saznanja da je za pad sajta Peščanika odgovoran Gospod Bog.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić pohvalio je internet tim svoje stranke koji je došao do saznanja o prirodnom gašenju sajta Peščanika.
- Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana bilo je na stotine ljudi koji su na društvenim mrežama širili paniku da je sajt Peščanika oboren – izjavio je Vučić, koji nije isključio mogućnost da će ova lica biti privedena na informativni razgovor zbog širenja panike.
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura posavetovala je sve vlasnike sajtova da ih hostuju na slojevitim hostinzima.
Marko Dražić
Ivan Ćosić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.