STOP BOFL ROBI: Ljudi, ne kupujte sumnjivu robu!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOP BOFL ROBI: Ljudi, ne kupujte sumnjivu robu!

BEOGRAD - Stop bofl robi!

Privremeni organ Grada Beograda, u saradnji sa Sekretarijatom za inspekcijske poslove, sproveo je juče rano ujutru akciju uklanjanja nelegalnih prodavaca na Kalenić pijaci, a rezultat je pokretanje šest upravnih postupaka i jedna mandatna kazna, uz apel Beograđanima da ne kupuju nekontrolisanu robu.

Poranili

Akcija je prva u nizu kontrole sumnjive robe u okolini pijaca u Beogradu, imajući u vidu da je poseban >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << problem situacija na Vidikovcu i u Zemunu.

Tačno u pet časova, inspekcija, komunalni policajci i predstavnici JKP „Gradske pijace“ i „Gradska čistoća“ došli su na vračarsku pijacu, gde su proveravali robu i lične isprave ljudi koji su stajali na ulazu i ispred pijace.

Akciju je pratilo i desetak članova Srpske napredne stranke, koje je predvodio predsednik opštinskog odbora stranke za Vračar Aleksandar Marković.

Na zahtev građana

Sekretar privremenog veća Beograda Goran Vesić, koji je rukovodio akcijom, novinarima je rekao da je akcija sprovedena na zahtev građana Vračara.

- Postoji permanentni problem jer se na gradskim pijacama na nelegalan način prodaje roba i tako se ugrožava zdravlje građana - kazao je Vesić i dodao da su danas svi nelegalni prodavci uklonjeni i evidentirani.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.