SRS podnela prijavu zbog mita

Izvor: B92, 07.Okt.2010, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS podnela prijavu zbog mita

Beograd -- SRS je podnela krivičnu prijavu protiv predsednika opštine Zemun Branislava Prostrana i nekadašnjeg odbornika te partije, sada odbornika SNS Steve Živanovića.

Oni su, kako se navodi u saopštenju SRS, dudili mito odborniku Srpske radikalne stranke da pređe u redove naprednjaka.

U saopštenju se navodi da je prijava podneta jer su oni, navodno, ponudili mito odborniku radikala Saši Subotiću da napusti svoju odborničku grupu i podržava vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srpske napredne stranke u opštini Zemun.

Radikali dodaju da prijava sadrži i transkripte audio zapisa koje je snimio Subotić, a u kojem Živanović, navodno, priznaje da je od Prostrana dobio novac, plac na korišćenje i zaposlenje za sina kao naknadu za napuštanje odborničke grupe SRS.

Takođe se dodaje da se u prijavi navodi i da je Prostran rekao Subotiću da on i lider SNS Tomislav Nikolić stoje iza ponude koju mu je izneo prijavljeni Živanović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.