SPS ulazi u vladu

Izvor: RTS, 17.Apr.2014, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS ulazi u vladu

Predsedništvo Socijalističke partije Srbije prihvatilo je predlog Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke da socijalisti uđu u novu Vladu Srbije, saopštio je SPS.

Predsedništvo SPS-a je ovlastilo predsednika stranke Ivicu Dačića da nastavi razgovore sa predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem o načinu učešća i kadrovskim rešenjima SPS-a u budućoj Vladi Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prenosi Fonet.

U saopštenju izdatom posle sednice Predsedništva, navodi se da Socijalistička partija Srbije smatra da je u najboljem interesu Srbije da se ne propusti prilika za sprovođenje reformi i razvoj Srbije.

Navodi se, takođe, da je bliska istorija Srbije, nažalost, bila prepuna propuštenih prilika.

Osnovni cilj SPS-a je da doprinese stvaranju moderne i razvijene Srbije, koja će postati deo porodice evropskih naroda.

"To je istorijska odgovornost svake stranke u Srbiji", ocenio je SPS.

Sednica Predsedništva SPS-a trajala je oko tri sata, a Dačić je pre toga a posle susreta sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem rekao da nijedno kadrovsko rešenje nije dogovoreno, već da će o tome biti reči posle Vaskrsa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS prihvatio predlog SNS o učešću u vladi

Izvor: Akter, 17.Apr.2014

Predsedništvo SPS-a prihvatilo je predlog Srpske napredne stranke i njenog predsednika Aleksandra Vučića o učešću u novoj Vladi Srbije "jer je to u najboljem interesu Srbije"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.