SPS : Naprednjaci se oglašavaju u stilu „Vučiću izvini“

Izvor: juGmedia, 09.Nov.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS : Naprednjaci se oglašavaju u stilu „Vučiću izvini“

VRANJE – Iako je gradonačelnik Vranja Zoran Antić, koji je i prvi čovek SPS, već odgovorio na prozivke naprednjaka u vezi pozorišta, i gradski odbor ove stranke  uputio je danas saopštenje u kome navodi da su naprednjaci oglasili u svom dobro poznatom stilu „Vučiću izvini“.

Prozivaju sve u nameri da sakriju krivca ili krivce. Demantuju >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << stučnjake iz Vinče, demantuju stručnjake sa „VMA“, demantuju stručnjake koji rade na izgradnji pozorišta, demantuju sami sebe ali zato napadaju rukovodstvo grada, a da se ne izjašnjavaju o pravim krivcima ili ih namerno skrivaju“, piše u saopštenju socijalista.

„Prećutkuju da su bili u vlasti kada je biran izvođač prve faze izgradnje pozorišta, prećutkuju da je predsednik odbora SNS Vranje, Slaviša Bulatović, učestvovao u radu Saveta za javnu bezbednost i glasao za izveštaj i predlog mera, prećutkuju da je na njihovu inicijativu ukinuta Agencija za hemikalije i time stvoreni uslovi za bestidno bogaćenje pojedinca na štetu građana Srbije i Vranja.“, tvrde socijalisti.P

Na kraju gradski odbor Socijalističke partije u Vranju, najoštrije osuđuje „jeftinu političku demagogiju kojom se vranjski naprednjaci služe“, pruža punu podršku rukovodstvu Grada Vranja u naporima da se zgrada Pozorišta izgradi, da se odgovorni otkriju i kazne, a da građani Vranja opet uživaju u pozorišnim predstavama.

(KRAJ)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.