SNS zgrožen Ješićevom izjavom

Izvor: RTS, 23.Feb.2013, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS zgrožen Ješićevom izjavom

Srpska napredna stranka tvrdi da je bezobrazluk i cinizam to što se Goran Ješić usudio da pozove Vladu da svojim merama ispravlja ono što je on uništio. Srpski seljak je dovoljno propatio zbog tendencioznih i zlonamernih izjava Ješića koji je na najsuroviji način ponizio svako domaćinstvo i naneo višemilionsku štetu Srbiji, poručuje SNS.

Poslednja izjava Gorana Ješića je "bezobrazluk i cinizam", jer se Ješić usudio da pozove Vladu Srbije da ispravi svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << merama ono što je sam uništio za samo nekoliko dana, saopštila je Srpska napredna stranka.

Vojvođanski sekretarijat za poljoprivredu pozvao je republičku vladu da donese uredbu kojom će obavezati proizvođače da otkupljuju mleko od seljaka.

"Srpski seljak je dovoljno propatio zbog tendencioznih i zlonamernih izjava Ješića koji je na najsuroviji način ponizio svako domaćinstvo i naneo višemilionsku štetu Srbiji. Zaprepašćeni smo količinom bezobrazluka, laži od strane Dragana Đilasa, Ješića i ono malo njihovih poslušnika iz Demokratske stranke, koji su za samo nekoliko dana potpuno razorili srpsku privredu - od srpskog seljaka do kompletne industrije mleka", navodi se u saopštenju.

SNS zahteva od Đilasa, Ješića i Demokratske stranke da odmah kažu koji interesni lobi stoji iza njihovih "bezočnih laži i intriga", koje su namerno produkovali da bi izazvali haos na tržištu, u cilju daljeg uništavanja države Srbije.

"Pozivamo manipulante iz DS da se javno izvine građanima i da nadoknade višemilionsku štetu, koju su direktno naneli državi. Poznato je da imaju od čega, jer se rezultat višegodišnjeg pljačkanja Srbije nalazi upravo na njihovim bankovnim računima. Srpska napredna stranka, koja je okosnica Vlade Srbije, nastaviće da merama pomaže razvoj srpske poljoprivrede i učiniće sve da i ovu štetu, koju su naneli Đilas i Ješić, popravi i pomogne srpskom seljaku i proizvođačima mleka", poručuju naprednjaci.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS: Goran Ješić je bezobrazan i ciničan!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Feb.2013

- Srpski seljak je dovoljno propatio zbog tendencioznih i zlonamernih izjava Ješića, koji je na najsuroviji način ponizio svako domaćinstvo i naneo višemilionsku štetu Srbiji - rečeno je iz SNS

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.