SNS za Paradu zapošljavanja

Izvor: RTS, 19.Sep.2009, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS za "Paradu zapošljavanja"

Vlada treba da počne da se bavi suštinskim pitanjima, a ne organizovanjem perifernih manifestacija, ocenila SNS. Naprednjaci traže od Vlade da organizuje "Paradu zapošljavanja".

Srpska napredna stranka zatražila je od Vlade Srbije da organizuje "Paradu zapošljavanja", da obezbedi nova radna mesta, veće plate i bolji životni standard građanima Srbije.

Naprednjaci zahtevaju od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vlade da konačno počne da se bavi suštinskim pitanjima koja muče svakog stanovnika naše zemlje, a ne da joj jedina aktivnost bude organizovanje i promocija perifernih manifestacija čiji je cilj da spreči stvaranje prave slike o stanju srpskog društva i države,  navodi se u saopštenju SNS.

SNS ukazuje na činjenicu da je od formiranja aktuelne Vlade Srbije posao izgubilo gotovo 100.000 radnika, od kojih su mnogi danas na ivici egzistencije i da u su istom periodu zatvorene desetine fabrika.

Najavom Vlade Srbije da će nastaviti sa otpuštanjem, umesto sa zapošljavanjem, vlast pokazuje da nije sposobna da reši najvažnija državna pitanja koja direktno utiču na opstanak Srbije, ocenjuje SNS.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.