SNS uzvraća DS: Pajtić da objasni gde su nestale milijarde

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS uzvraća DS: Pajtić da objasni gde su nestale milijarde

Srpska napredna stranka poručila je danas Demokratskoj stranci da, umesto što se bavi pisanjem besmislenih saopštenja, zamoli svog lidera Bojana Pajtića da objasni gde su nestale milijarde narodnih para koje je on proneverio vršeći vlast u Vojvodini.

U saopštenju SNS se za DS kaže da je, oduvek imala snage isključivo za pljačkanje građana, urušavanje institucija, bacanje ljage na Srbiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zavođenje torture u medijima, lično bogaćenje na račun socijalno ugroženih građana i dece sa smetnjama u razvoju.

DS: Vučić da vrati mandat jer "nema snage" da reši probleme

"Kada već pominju izbore, molimo lažne demokrate i moderne fašiste da smognu snage i priznaju građanima zašto su prekrajali njihovu izbornu volju i na silu ubacili u parlament minimum jednu listu, i zašto strahuju od brojanja svakog glasa na izborima održanim 24. aprila, za šta se, sve vreme, zalaže SNS", ističe se u saopštenju SNS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Ne pišite saopštenja, Pajtić neka objasni

Izvor: B92, 25.Maj.2016

Beograd -- SNS je u novom obračunu saopštenjima sa DS poručila demokratama da "umesto što pišu besmislena saopštenja", zamole lidera da kaže gde je novac iz Vojvodine...Kako je navedeno, Bojan Pajtić bi trebalo da objasni gde su nestale "milijarde narodnih para koje je on proneverio vršeći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.