SNS uvodi vanredno stanje

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2017, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SNS uvodi vanredno stanje"

Novosadska Demokratska stranka (DS) saopštila je u subotu da gradska vlast u Novom Sadu za svaki predizborni skup Srpske napredne stranke "uvodi vanredno stanje" u gradu.

"Lokalna organizacija SNS može svoga vođu dočekivati kao faraona, ali nema pravo da to čini na štetu građana kojima je u subotu popodne bio zabranjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << saobraćaj u pojedinim delovima grada", ističe DS.

Demokratska stranka u saopštenju kampanju SNS naziva "predizbornim cirkusom" i osuđuje ovu stranku zbog "nečovečnog i okrutnog postupanja" prema svojim članovima koje "već danima muči vozeći ih po Srbiji", kako bi Aleksandru Vučiću "služili kao žive kulise za igrokaze sa praznim hvalisanjem i prostačkim klevetanjem opozicije".

DS naglašava da "režim planira da u Novi Sad doveze više od 100 autobusa sa svojim pristalicama, u želji da stvori lažni utisak o masovnoj podršci građana Vučiću i njegovoj, po svim objektivnim pokazateljima, neuspešnoj politici", naveo je DS.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.