SNS u Pirotu predstavio maketu izbornog programa

Izvor: JužneVesti.com, 08.Apr.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS u Pirotu predstavio "maketu" izbornog programa

Osim da će auto-put u Pirot dovesti nove investitore i da svaki drugi izborni rezultat osim pobede SNS-a vodi Srbiju u prošlost, miting naprednjaka prošao je bez predstavljanja konkretnog programa, uz skandiranje "Aco Srbine" u prepunoj hali "Kej".

Govoreći o predstojećim izborima lider SNS-a Aleksandar Vučić je pozvao građane "da mu pomognu" i posle 24. aprila jer „ni posle neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << lako“, a da će "kompromise praviti jedino sa narodom".

Mi hoćemo da imamo prosperitet, stabilnost, da možemo da radimo i razmišljamo o budućnosti naše dece – poručio je Vučić.

I potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović rekla je da rekla da Piroćanci "dobro znaju šta je poslednjih 13 godina bilo sa vladavinom okrenutoj prošlošću od koje su slušali obećanja o novim radnim mestima, a umesto toga je ugašena fabrika Prvi maj”.

Ni kandidat SNS-a za gradonačelnika Pirota Ljubomir Stojanović, osim obećanja da će se graditi nove fabrike i otvarati nova radna mesta, nije govorio o tome kako će i čime privući investiture, ali ni o drugim konkretnim lokalnim planovima i idejama te stranke.

Za govornicom u Pirotu smenjivali su se i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, ministar pravde Nikola Selaković i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić koji su redom pozivali Piroćance I građane iz okolnih gradova da se ujedine oko ideje SNS-a ili će se, kako su rekli, "opozicija ujediniti i vratiti Srbiju u prošlost, pljačkaške privatizacije i haos".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.