SNS tvrdi da je Pajtić pokušao da dobaci Bijonse zastavu Vojvodine

Izvor: Njuz.net, 18.Apr.2013, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS tvrdi da je Pajtić pokušao da dobaci Bijonse zastavu Vojvodine

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Prisebni posetilac uspeo je da spreči Pajtića da poznatoj pevačici baci vojvođansku zastavu


BEOGRAD, 18. april 2013, (Njuz) – Srpska napredna stranka saopštila je danas da su došli u posed snimka na kojem se vidi predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić kako na koncertu Bijonse u Beogradu popularnoj pevačici pokušava da doda zastavu Vojvodine.
Naprednjaci tvrde da im je jedan posetilac koncerta poslao snimak na kojem se jasno vidi Pajtić koji sve vreme đuska u prvim redovima, a onda u jednom trenutku pruža pevačici pomenutu zastavu.
- Kada je na red došla pesma „Single ladies“, Pajtić je upao u trans, da bi u jednom trenutku iz džepa izvadio zastavu severne srpske pokrajine i krenuo da je dodaje Bijonse. Srećom pa je jedan priseban posetilac, koji je odmah uvideo o kojoj zastavi je reč, sprečio Pajtića u njegovoj nameri, i pre njega pevačici dodao srpsku zastavu koju je ona čvrsto prigrabila – rekao je član naprednjaka koji je želeo da ostane anoniman.
- Nakon što se popularna pevačica ogrnula srpskom zastavom, nekoliko minuta nije skidala osmeh sa lica, a njeno ushićenje su mogli da vide svi u Areni. Iako smo ubeđeni da bi i sama prozrela Pajtićevu nameru, ipak smo zahvalni momku koji je brzom reakcijom sprečio svetsku blamažu – zaključio je naš izvor iz SNS-a.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.