SNS predložio ministre

Izvor: BKTV News, 22.Jul.2012, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS predložio ministre

SNS je održao sednicu GO u 11 časova nakon koje su saopštena ministarska mesta u novoj Vladi Srbije. Vučić ministar odbrane i prvi potpredsednik vlade.
Nakon sednice saopšteno je da je kandidat za ministra spoljnih poslova karijerni diplomata, bivši ambasador u Japanu i državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Ivan Mrkić.
Za Ministarstvo pravde i državne uprave kandidat je Nikola Selaković. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Za Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede SNS kandiduje Gorana Kneževića, a za ministarku energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zoranu Mihajlović.
Kandidat za ministra kulture, informisanja i dijaspore je Borislav Petković, za ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja je predložen Milan Bačević. Za Ministarstvo omladine i sporta kandidat je Alisa Marić.
Ministar odbrane i prvi potpredsednik zadužen za borbu pritiv korupcije je Aleksandar Vučić.
Nova vlada imaće 18 ili 19 članova, rekao je Vučić.
Lider SNS Aleksandar Vučić kaže da je realno da Srbija u petak dobije novu vladu i da će ona imati 18 članova i 16 ili 17 resora.
Izvor: Agencije
Foto: Tanjug
Tweet
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.