SNS predala listu za izbore u Vrbasu

Izvor: Kurir, 15.Sep.2013, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS predala listu za izbore u Vrbasu

Ubeđeni smo da će 13. oktobra veliki broj građana izaći na birališta i da će time postati aktivni učesnici promena koje sprovode predsednik stranke Aleksandar Vučić i SNS, rekao je Luka Petrović

VRBAS - Srpska napredna stranka predala je sinoć opštinskoj izbornoj komisiji u Vrbasu listu sa potpisima podrške 1.200 građana za izbore koji će se 13. oktobra održati u tom gradu.

Srpska napredna stranka predala je sinoć listu "Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vučić - SNS" sa potpisima podrške vise od 1.200 građana, rekao je Tanjugu šef izbornog štaba SNS u Vrbasu Luka Petrović.

Kako je Petrović precizirao, prvi na listi i kandidat SNS za predsednika opštine Vrbas je dr Bratislav Kažić, a sa naprednjacima u koaliciji na izbore izlaze i kandidati SDPS, Pokreta socijalista, Nove Srbije, SPO i Rusinske demokratske stranke.

Petrović je dodao da je na listi "Aleksandar Vučić - SNS" 36 kandidata koliko ima i odbornika u Skupštini opštine Vrbas.

On se zahvalio građanima Vrbasa koji su, kako je naveo, strpljivo čekali u redu kako bi potpisima dali podršku koaliciji koju predvodi SNS i dodao da su na taj način pokazali da veruju u ljude, politiku i ideje SNS i da je želja za promenama u opštini Vrbas očigledno velika.

"Ubeđeni smo da će 13. oktobra veliki broj građana izaći na birališta i da će time postati aktivni učesnici promena koje sprovode predsednik stranke Aleksandar Vučić i SNS, kao što su to učinili i u Srbobranu, Kovinu, Kosjeriću, Zemunu i Zaječaru", rekao je Petrović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.