SNS poručuje DS-u

Izvor: Studio B, 06.Feb.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS poručuje DS-u

Srpska napredna stranka poručila je danas Demokratskoj stranci i njenom lideru Bojanu Pajtiću da, kada sledeći put kažu da narod u Srbiji teško živi, neka se pre toga bar malo potrude i bar deo opljačkanih para vrate građanima.

"SNS poručuje DS, povodom njihovog današnjeg saopštenja da je Srbija mizerna zemlja, da umesto što se svakog dana trude da stave ljagu na našu državu, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su oni brutalno opljačkali, objasne danas samo jedno - na čijim računima, i u čijim džepovima, je završilo 35 miliona evra narodnih para koje je Bojan Pajtić, šef kriminalnog režima u Vojvodini, kroz Fond za subvencionisanje pogona novih tehnologija, počastio svoje sponzore, prijatelje i članove DS-a", navodi se u saopstenju.

Molimo predsednika DS-a i premijera APV, Bojana Pajtića, da objasni građanima kako je, i sa kim, stvorio najmonstruozniju političko-kriminalno-tajkunsku mrežu, i kako je sa svojim najbližim saradnicima pljačkao građane, dodaje SNS.

U saopštenju se navodi da SNS, za početak, čeka Pajtića da kaže zašto je dao 650.000 evra narodnih para, pod plaštom subvencija za uvođenje novih tehnologija, firmi "Keramika unika".

"Čekamo da Pajtić pokaže gde su te nove tehnologije, gde su danas radnici koje je ta firma imala obavezu da zaposli, i da nam svima objasni zašto pare građana nikada nisu vraćene, i kako je to preduzeće završilo u stečaju sa milionskim dugovima", piše u saopštenju.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.