SNS počinje seriju protesta širom Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2011, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS počinje seriju protesta širom Srbije

BEOGRAD -

Srpska napredna stranka (SNS) počinje proteste u gradovima širom Srbije, a prvi će biti održan sutra u Čačku, izjavila je danas u Beogradu funkcionerka te stranke Zorana Milanović.

Ona je na konferenciji za novinare rekla da će SNS sa svojim koalicionim partnerima održati seriju protesta, da će prvi biti sutra u 12 časova u Čačku, a posle njega i u Zrenjaninu.

"Ukoliko Demokratska stranka ne odgovori na maš zahtev o raspisivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vanrednih parlamentarnih izbora, predsednik Srpske napredne stranke će u ponedeljak saopštiti da će miting u Beogradu biti 16. aprila", istakla je ona.

Milanović je rekla da će miting značiti da je vlada pala, zato što je, kako je ocenila, bahata, korumpirana i autistična na sve zahteve građana.

Potpredsednica Nove Srbije (NS) Dubravka Filipovski rekla je da su organizatori protesta, među kojima su i Pokret snaga Srbije i Partija socijalista, odlučni da "farsu" od rekonstrukcije vlade zaustave željom građana da što pre dođe do promena.

Predstavnice četiri stranke pozvale su sve građane da dođu sutra u Čačak.
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi miting SNS sutra u Čačku

Izvor: Blic, 18.Mar.2011

Srpska napredna stranka (SNS) počinje proteste u gradovima širom Srbije, a prvi će biti održan sutra u Čačku, izjavila je danas u Beogradu funkcionerka te stranke Zorana Milanović.

Nastavak na Blic...

SNS: Sutra protest u Čačku

Izvor: RTS, 18.Mar.2011

Sa mitinga opozicije u Čačku, koji će biti održan sutra, uslediće poziv za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, poručili naprednjaci. Ukoliko DS ne odgovori na zahtev o raspisivanju izbora, predsednik SNS-a saopštiće u ponedeljak da će miting u Beogradu biti 16. aprila, istakla Srpska...

Nastavak na RTS...

SNS ČEKA ODGOVOR DS DO PONEDELJKA

Izvor: Kurir, 18.Mar.2011

BEOGRAD - Srpska napredna stranka čekaće odgovor Demokratske stranke na zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora do ponedeljka, 21. marta, a potom saopštiti odluku o mitingu 16. aprila..."Ukoliko DS ne da odgovor na naš zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora, lider SNS...

Nastavak na Kurir...

Pritisak na režim postaće neizdrživ

Izvor: Danas, 18.Mar.2011

Današnjim mitingom u Čačku, naša koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke počinje seriju protesta, koja će se nastaviti u Zrenjaninu, Loznici i verovatno Leskovcu, a sve je to uvertira za veliko narodno okupljanje u aprilu u Beogradu. Ovi mitinzi sa zahtevom za vanredne parlamentarne izbore...

Nastavak na Danas...

SNS čeka odgovor DS do ponedeljka

Izvor: SrbijaNet.rs, 19.Mar.2011, 12:14

Srpska napredna stranka čekaće odgovor Demokratske stranke na zahtev za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora do ponedeljka, 21. marta, kada će, u zavisnosti od odgovora, saopštiti da li će održati najavljeni miting 16. aprila. "Ukoliko DS ne da odgovor na naš zahtev za

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.