SNS oštro uzvratio Draškoviću: Vrati pare koje si svih ovih godina uzimao i od Srba i od Rusa!

Izvor: BKTV News, 30.Apr.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS oštro uzvratio Draškoviću: Vrati pare koje si svih ovih godina uzimao i od Srba i od Rusa!

Član Predsedništva SNS Vladimir Ðukanović danas je oštro uzvratio na stavove lidera SPO Vuka Draškovića koje je izneo za TV N1, ocenjući kao protivne državnoj politici.

Ðukanović njegove stavove, kako je rekao za Tanjug, vidi kao izraz politika koje su protiv suverene, nezavisne, bezbednosno stabilne i ekonomski razvijene Srbije.

"Pedlažem Draškoviću da prvo vrati sve pare koje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << uzeo tokom svih ovih godina od NIS-a, i od Srba i od Rusa, i da kadrovi, obozavaoci njegove politike, lika i dela, koje je decenijama unazad infiltrirao u javna preduzeća, ambasade i konzulate i koji se godinama bahate uzivajuci privilegije, da odmah podnesu ostavke", poručio je Ðukanović.

Kako kaže, ako ikada u budućnosti građani na izborima izaberu Vuka Draškovića da vodi Srbiju, onda neka on vodi politiku kakvu god hoće i namešta svoje kadrove gde god želi.

Ðukanović dodaje da će na prvoj narednoj sednici Predsednistva zahtevati od rukovodstva SNS da se jasno odredi prema onima koji ne slede državnu politiku, kojima smeta suverena, nezavisna, bezbednosno stabilna i ekonomski razvijena Srbija, a koji su poslednji u ovoj drzavi koji mogu da drze bilo kakve moralne pridike.

"Podržavam Vučićevu evropeizaciju Srbije"

FOTO: Vikipedija

Lider SPO Vuk Drašković izjavio je danas za TV N1 da premijer Aleksandar Vučić ima njegovu podršku za sve što radi u korist evropeizacije Srbije.

Međutim, kako je dodao, Vučić nema njegovu podršku za sve što je suprotno evropskim integracijama.

Komenatrišući odluku o zabrani putovanja u Francusku zbog toga što je francuski sud odbio da izruči Ramuša Haradinaja, Drašković kaže da je to potez u korist naše štete i da ne može da razume i podrži tako nešto.

"Ispada da su francuski državni službenici, predsednik, premijer presuđivali Haradinaju pa je sada ovo uzvratna mera. Nameštamo se kao država koja će zbog toga od Francuske pri otvaranju poglavlja dobiti odgovore koji nam se neće svideti", smatra Drašković.

Kaže i da danas umesto jedne TV Bastilje, imamo TV Bastiljice i dodaje da bi bolje bilo da je medijski mrak i da bi manja šteta bila da se ništa ne vidi na ekranu, umesto "sistematičnog zaglupljivanja naroda".

Drašković smatra i da se nije odmaklo u reformi tajnih službi i da je to nesreća Srbije.

Drašković: Čestitam Crnoj Gori na odluci da uđe u NATO, Srbija da sledi njihov primer!

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðukanović: Drašković da vrati sve pare koje je uzimao od NIS-a, Srba i od Rusa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2017

Član Predsedništva SNS Vladimir Ðukanović danas je oštro uzvratio na stavove lidera SPO Vuka Draškovića..koje je prethodno izneo u medijima, ocenjujući kao protivne državnoj politici...Ðukanović njegove stavove, kako je rekao, vidi kao izraz politika koje su protiv suverene, nezavisne, bezbednosno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.