SNS organizuje skupljanje potpisa za predsedničku kandidaturu Čanka?

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS organizuje skupljanje potpisa za predsedničku kandidaturu Čanka?

"Dok su članovi mog izbornog štaba, juče, u Bajinoj Bašti prikupljali potpise za moju predsedničku kandidaturu, u razgovoru sa nekoliko meštana obližnjeg sela Bačevci, došli su do podatka za Riplija – naime, neki Bačevčani su rekli da bi rado potpisali kandidaturu za Stamatovića „jer im je on lično puno pomogao kada su, u ovom kraju, bile milenijumske poplave“, ali da to ne mogu da učine jer su, prethodnog dana, "potpisali" za Nenada Čanka" izjavio je predsednički >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kandidat Milan Stamatović, pitajući da li i iza ovoga, kao i iza cele ujdurme sa ovom predsedničkom kampanjom, stoji prepoznatljiv rukopis "dragog nam vođe" koji je, inače, svetski rekorder u prikupljanju potpisa jer je svojih 60.000 potpisa prikupio brzinom od neverovatne dve sekunde i osam desetinki po jednom potpisu.

Naime, tvrdi dalje Stamatović, 8. marta su, u hladnjači odbornika Srpske napredne stranke Grozdana Biljića u Bačevcima, organizovani lekarski pregledi i merenje krvnog pritiska za meštane pet okolnih sela, sve to, naravno, besplatno, pod uslovom da svi posle pregleda potpišu obrazac podrške za predsedničku kandidaturu Nenada Čanka.

– Sve ovo ne bi bilo previše zanimljivo, jer, Bože moj, možda zaista u ovom delu Zapadne Srbije ima puno simpatizera nezavisnog Kosova i "Vojvodine republike“, da se sve nije odigravalo u prisustvu predsednika opštine Bajina Bašta, naprednjaka Filipovića, kao i bivšeg direktora Direkcije za izgradnju, naprednjaka Glišića, dok je „specijalističke političke pretrage“ i „merenje političkog pritiska“ vršilo osoblje Doma zdravlja, uz prisustvo svoje direktorke doktorke Đurić – objašnjava Stamatović.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.