SNS optužuje za prljavu kampanju, ali ne zna se koga

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS optužuje za prljavu kampanju, ali ne zna se koga

Ne navodeći konkretna imena niti partije, iz niškog odbora SNS-a uopšteno optužuju da se protiv ove stranke vodi najprljavija kampanja kroz laži i napade koji se plasiraju u medijima, kao i da su se “svi” udružili protiv njih.

U veoma šturom saopštenju se navodi da su se “svi udružili da bi zemlju vratili u prošlost u kojoj su radnici gubili posao, kriminal i korupcija cvetali, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srbija pokradena, uništena i opljačkana”.

Na sve moguće načine, tako udruženi, pokušavaju da spreče dalji razvoj Niša i Srbije. Evidentno je da pokušavaju da uruše SNS i sve što činimo zarad građana - navodi se u saopštenju.

Na pitanje ko se to tačno udružio protiv SNS-a i ko pokušava da spreči razvoj Niša, na koga su tačno mislili kada kažu "oni", ni poverenik ove stranke u Nišu Milan Stanojković nije imao konkretan odgovor. Rekao je "da je kampanja počela i da je ovo jedno uopšteno saopštenje".

Mnoge stvari koje se pišu su zapravo totalno nebitne za politički život ovog grada, a iznose se kao posebno zanimljive, pa smo imali potrebu da izdamo takvo saopštenje. Sve što se piše je prljav veš, mnoge stvari nemaju veze sa životom grada i radom javno-komunalnih preduzeća, a izgleda da će u kampanji biti prisutne itekako - kaže Stanojković.

Jedini koji je ovih dana konkretnije govorio “o prljavoj kampanji” je gradonačelnik Perišić. On je, naime, prljavom kampanjom nazvao tvrdnje advokata Boška Ristića da mu je Perišić pretio tokom suđenja književniku Zoranu Ćiriću, zbog čega je i podneo krivičnu prijavu protiv njega.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

SNS: Udružena prljava kampanja

Izvor: juGmedia, 01.Feb.2016

NIŠ – Primetno je da se vodi najprljavija kampanja protiv SNS, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou, ocenjuje se dans u saopštenju Gradskog odbora te stranke u Nišu...Saopštenje prenosimo u celosti...“Svi su se udružili da bi zemlju vratili u prošlost u kojoj su radnici gubili posao,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.