SNS optužuje Jeremića za laži

Izvor: Blic, 04.Feb.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS optužuje Jeremića za laži

Srpska napredna stranka optužila je danas predsednika CIRSD-a i najavljenog predsedničkog kandidata Vuka Jeremića za laži navodeći da "nije SNS kriva" što Jeremić, kako kažu dva dana za redom doživljava fijasko na svojim tribinama.

"Ne čudi nas to što Jeremić laže o nekakvim napadima SNS aktivista, jer očigledno raste njegova histerija, svestan je da mu ne pomažu ni desetine miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << evra islamskih lobista da natera građane Srbije da poveruju u njegove laži i prisustvuju njegovom pokretnom cirkusu," navodi SNS u saopštenju.

Jeremić je sinoć povodom tribine u Smederevu na svom Tviter nalogu napisao da je veče izuzetno prijatno a da su se "organizovanim provokacijama suprostavili osmehom. Mi batinaše nemamo ali ne damo na sebe, naveo je Jeremić."

"SNS pokušao da prekine skup Jeremića"

Tim Vuka Jeremića osudio je danas pokušaje aktivista SNS, "dovedene iz drugih gradova Srbije, da kroz provociranje fizičkog nasilja prekinu skup na kojem je govorio u smederevskom Centru za kulturu".

"Apelujemo na izvršnu vlast da ne organizuje nasilničko ponašanje, kao i da ne zloupotrebljava bezbednosni aparat u stranačke svrhe", naveo je tim Vuka Jeremića najavljenog kandidata na izborima za predsednika Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNS: Jeremić doživljava fijasko na svojim tribinama

Izvor: RTS, 04.Feb.2017

Srpska napredna stranka optužila je predsednika CIRSD-a i najavljenog predsedničkog kandidata Vuka Jeremića za laži navodeći da "nije SNS kriva" što Jeremić, kako kažu dva dana za redom doživljava fijasko na svojim tribinama. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.