SNS odgovara Pajtiću

Izvor: RTS, 12.Jun.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS odgovara Pajtiću

Za vreme vlasti demokrata došlo je do povećanja cene struje od 1.670 odsto, navela je Srpska napredna stranka, ističući da su najsiromašniji građani došli u tešku ekonomsku situaciju zahvaljajući vlasti DS-a.
"Srpska napredna stranka pita Bojana Pajtića, šefa kriminalnog režima u Vojvodini, da li se seća kada >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je poslednji put bio na svom radnom mestu", naveli su naprednjaci u saopštenju, prenosi Tanjug.
SNS je poručio Pajtiću da građani Vojvodine iz svog džepa izdvajaju novac za njegovu platu, ali, kako navode, "ne da bi on pljačkao narodne pare i stavljao ih u džepove svojih članova, nego da, makar jednom, uradi nešto smisleno u njihovu korist".
Naprednjaci su pozvali "sve stručnjake iz DS-a da sednu u svoju 'hladovinu', dobro se koncentrišu i izračunaju koliko puta je veće povećanje cene električne energije od 1.670 odsto, do kog je došlo za vreme vladavine demokrata, od neophodnog povećanja od 12 odsto".
"Pri tome, najsiromašniji građani, koji su došli u tešku ekonomsku situaciju, usled svih višegodišnjih pljački i lopovluka Bojana Pajtića i njegovih najbližih saradnika, biće zaštićeni i dobijaće od 120 do 250 kilovat-sati besplatne struje mesečno", naveo je SNS.
Naprednjiaci su pozvali "tajkune iz DS-a da, kada sledeći put budu pominjali težak položaj građana, prvo vrate sve one milione otetih narodnih para koje su smestili na privatne račune, pa tek onda da održavaju licemerne konferencije za novinare po ceo dan, jer ionako ništa drugo ni ne znaju da rade".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.