SNS obeležila svoju slavu Svetu Petku

Izvor: Glas javnosti, Beta, 28.Okt.2010, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS obeležila svoju slavu Svetu Petku

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je svoju slavu Svetu Petku u stranačkim prostorijama u Beogradu.

Domaćin slave bio je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić pošto se predsednik stranke Tomislav Nikolić nalazi u Sankt Peterburgu gde sa Borisom Grizlovim potpisuje sporazum o saradnji SNS-a i Jedinstvene Rusije.

"Ovo je prvi i poslednji put da u centrali SNS-a nije Tomislav Nikolić", kazao je Vučić.

On je kazao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je Srpska napredna stranka danas najjača stranka u Srbiji ali da mora da se izbori za promene.

"Moramo da pobedimo one koji su uništili Srbiju. Moramo da obezbedimo mir i blagostanje za sve naše ljude", istakao je Vučić obraćajući se zvanicama.

Među gostima SNS-a bili su lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić, Dubravka Filipovski i Miroslav Markićević iz NS-a, predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.