SNS nudi Tadiću premijersko mesto, ako Ljajiću i članovima DS dozvoli da uđu u vladu

Izvor: Njuz.net, 17.Jul.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS nudi Tadiću premijersko mesto, ako Ljajiću i članovima DS dozvoli da uđu u vladu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Čeka se Tadićev odgovor

BEOGRAD, 17. jul 2012, (Njuz) – Vršilac dužnosti Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa liderom Demokratske stranke Borisom Tadiće i ponudio mu mesto premijera ako njegovom koalicionom partneru Rasimu Ljajiću i drugim članovima DS dozvoli da uđu u njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << vladu, saznaje Njuz.
- Vučić je dao Ljajiću punudu koja se ne odbija. Kako je i posle takve ponude Ljajić rekao da će se prvo konsultovati sa DS, Vučić je rešio da više ne čeka i da pređe u totalnu pregovaračku ofanzivu – prenosi naš izvor.
Lider naprednjaka je kasno sinoć pozvao Tadića i dao mu konkretan predlog: premijersko mesto za lidera demokrata ako Rasimu Ljajiću, dosadašnjem šefu diplomatije Vuku Jeremiću, direktorki Kancelarije za pridruživanje EU Milici Delević i gradonačelniku Inđije Goranu Ješiću dozvoli da uđu u naprednjačku vladu.
- Vučić je Tadiću poručio i da bi se u vladi moglo naći još neko mesto za nekoga iz DS, ali da pazi koga bi izabrao jer ne želi da javnost stekne utisak da ima kontinuitet sa prethodnom vladom – prenosi sadržaj razgovora izvor Njuza.
On je dodao i da to ne bi značilo veći broj broj resora u novoj vladi, jer bi se zbog njih SNS odrekao svojih ministarskih mesta. Za sada nije poznato da li se Vučić oko ove ponude lideru DS prethodno konsultovao sa Ivicom Dačićem, dok je Tadić poručio da će o svemu razmisliti.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saradnja sa Arapskom i Afričkom grupom

Izvor: RTS, 17.Jul.2012

Funkcioneri SNS-a istakli posle sastanka sa predstavnicima Arapske i Afričke grupe da će nova vlada nastojati da obezbedi najpovoljniji poslovni ambijent za privrednu saradnju i investicije iz tih zemalja...Vršilac dužnosti predsednika i Srpske napredne strnke Aleksandar Vučić i potpredsednica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.