SNS izlazi na ponovljene lokalne izbore

Izvor: RTS, 06.Mar.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS izlazi na ponovljene lokalne izbore

Naprednjaci izlaze na ponovljene lokalne izbore u opštinama Kovin, Voždovac i Zemun, najavio zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će ta stranka izaći na ponovljene lokalne izbore u opštinama Kovin, Voždovac i Zemun gde očekuje da pokaže da je jedna od dve najveće političke stranke u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbiji.

"Očekujemo da budemo tik uz Demokratsku stranku na tim izborima i bićemo nezadovoljni ukoliko u najmanje u jednoj od te tri opštine ne budemo najjača politička stranka i ne dobijemo najveće poverenje građana", rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima SNS će izaći sa programom poštene i odgovorne lokalne samouprave koja će se obračunavati sa kriminalom i korupcijom, dovoditi investitore i investicije i sa istoka i zapada, ali koja će omogućiti najbolje moguće uslove domaćim proizvođačima i privrednicima da rade na teritoriji tih opština.

"Smatramo da ono što se događalo u Skupštini grada Beograda predstavlja ruglo, da je Skupština izgledala i tužno i ružno i to je ono što odgovara i predstavnicima vlasti i predstavnicima nekih opozicionih stranaka" rekao je Vučić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.