Izvor: Beta, 20.Sep.2010, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS i DSS se složile da Evropa ima alternativu

BEOGRAD, 20. septembra 2010. (Beta) - Lideri Srpske napredne stranke (SNS) i Demokratske stranke Srbije (DSS) Tomislav Nikolić i Vojislav Kostunica složili su se u ponedeljak da se treba boriti protiv politike da Evropa nema alternativu.

Nakon jednoipočasovnog sastanka u sedištu SNS, Nikolić je novinarima rekao da o tome da se treba boriti protiv politike da Evropa nema alternativu nije bilo sporenja izmedju dve stranke i istakao da samo Srbija, porodica i život nemaju alternativu.

Nikolić je, medjutim, istakao rekao da to ne znači promenu stava SNS u politici prema Evropskoj uniji i da su naprednjaci za EU. Istakao je da su crvene linije SNS i DSS koje su utvrdjene - odbrana teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Vojislav Koštunica je rekao novinarima da treba prekinuti pogubnu politiku da EU nema alternativu i da su SNS i DSS saglasne da su Srbiji potrebni novi izbori i da je zato potrebna i saradnja dve stranke. Dodao je da nije bilo reči o predizbornoj koaliciji.


Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez koalicije SNS i DSS

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2010

Tomislav Nikolić i Vojislav Koštunica složili se da se treba boriti protiv politike da Evropa nema alternativu

Nastavak na Večernje novosti...

SNS i DSS se složile da Evropa ima alternativu (VIDEO)

Izvor: EMportal, 20.Sep.2010

Lideri Srpske napredne stranke (SNS) i Demokratske stranke Srbije (DSS) Tomislav Nikolić i Vojislav Koštunica saglasili su se tokom današnjeg sastanka da se treba boriti protiv politike da Evropa nema alternative, pri čemu nije bilo reči o predizbornoj koaliciji.

Nastavak na EMportal...

Krivudava crvena linija

Izvor: RTS, 20.Sep.2010

Tomislav Nikolić i Vojislav Koštunica ne vide mogućnost koalicije svojih partija, zaključeno na razgovorima SNS-a i DSS-a. Stranke se složile da Evropa ima alternativu i da su Srbiji potrebni vanredni parlamentarni izbori...Predsednici Srpske napredne stranke i Demokratske stranke Srbije Tomislav...

Nastavak na RTS...

OSTAJU PROBLEMI U ODNOSIMA SNS I DSS

Izvor: Kurir, 21.Sep.2010, 09:02

BEOGRAD - Ima li Evropa alternativu? Posle jednoipočasovnih razgovora održanih juče u prostorijama SNS lider DSS Vojislav Koštunica i dalje tvrdi da ima..BEOGRAD - Ima li Evropa alternativu?..Posle jednoipočasovnih razgovora održanih juče u prostorijama SNS lider DSS Vojislav Koštunica i dalje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.