SNS i DS opozicija u Kragujevcu

Izvor: Kurir, 24.Maj.2012, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS i DS opozicija u Kragujevcu

Skupštinsku većinu od 57 odbornika činiće koalicija "Zajedno za Šumadiju - URS" koju predvodi Veroljub Stevanović, SPS-PUPS-JS, "Preokret" i DSS

KRAGUJEVAC - Predstavnici izbornih lista četiri stranke i koalicije potpisali su danas koalicioni sporazum za formiranje skupštinske većine u Kragujevcu.

Skupštinsku većinu od 57 odbornika činiće koalicija "Zajedno za Šumadiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - URS" koju predvodi Veroljub Stevanović sa 37 odbornika, SPS-PUPS-JS sa 10, "Preokret" sa pet, koliko ima i DSS, dok će u opoziciji biti SNS sa 18 i DS sa 12 odbornika.

Skupština grada Kragujevca ima 87 odbornika.

"Sporazum je postignut bez problema jer su sve ove stranke okupljene oko ideje za dalji razvoj Kragujevca, smanjenje nezaposlenosti i podele grada na opštine", rekao je Stevanović posle potpisivanja sporazuma u sedištu stranke "Zajedno za Šumadiju" i dodao da su svi dobronamerni iz opozicije koji žele da pomognu dobrodošli.

Stevanović je rekao i da u Kragujevcu neće sarađivati sa demokratama dok se, kako je rekao, ne promene ljudi koji tu stranku vode u Kragujevcu.

Stevanović je čestitao Tomislavu Nikoliću pobedu na predsedničkim izborima, dodajući da je sa SNS uvek imao vrlo korektne odnose.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.