SNS formirala novu većinu u Temerinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS formirala novu većinu u Temerinu

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je zajedno sa svojim koalicionim partnerima formirala novu skupštinsku većinu u opštini Temerin.

U saopštenju koje je izdao Gradski odbor SNS Novi Sad, navodi se da će Temerin, na čelu sa novim predsednikom opštine Đurom Žigom, ubuduće, kao i velika većina opština u Vojvodinini, biti na istom koloseku promena koje predvodi Aleksandar Vučić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Gubitak podrške većine u skupštini opštine samo još više ukazuje da pogubna politika Bojana Pajtića u Vojvodini nema nikakvu podršku", kaže se u saopštenju naprednjaka i dodaje da to samo dodatno potvrđuje stav SNS da je "trenutno stanje na nivou pokrajine neodrživo".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.